keskiviikko 27. helmikuuta 2013

treenit jatkuu

Tokossa olemme opetelleet luoksetulon pysäytystä (mikä on avossa), liikkeestä istu, maahan ja seiso sekä tänään otettiin sitten pitkästä aikaa ruutua.

Luoksetulon pysäytyksenä toimii käsimerkki, välillä lelu lentää ja välillä ei, näyttäisi toimivan hyvin. Paljon tarvii kuitenkin ottaa suoriakin tuloja, koska toi koira ennakoi niin helposti ja alkaa itsekseen pysähdellä. Ollaan otettu myös luoksetuloista maahanmenoa ja se on puolestaan suullisella käskyllä, näyttäisi toimivan, tosin maahanmenoon tarvitaan vielä voimakkuutta. 
Nyt kun liikkeestä maahan ja seiso on kunnossa niin istuminen onkin unohtunut.. Huoh. Sitä siis ollaan yritetty harjoitella, tai lähinnä sitä, että tartteis kuunnella mitä minä sanon eikä automaattisesti läsähtää maahan..Tässä riittää harjoiteltavaa :)
Ruutua otettiin tänään yhteisreeneissä ja se muuten meni hyvin :)) eka otettiin niin, että vein Jytkyn kanssa yhdessä lelun ruutuun ja sitten lähetys sinne. Tokalla kerralla lähetys tyhjään ruutuun ja hienosti se sinne meni, mutta hajut veivät voiton, eli eihän se kuunnellu mun maahan-käskyä :( pieni kurinpalautus ja keskustelu siitä ketä kuunnellaan ja kolmas kerta meni tosi hyvin, hieno ruutuun meno, seisominen käskystä ja sit lätsähdys maahan, jes! tähän jätettiin. 
Otettiin myös seuraamista, kun häiriötäkin kivasti löytyi, palkka kainalossa ja se meni hyvin.
Lopuksi harjoiteltiin paikallaoloa ja etenkin sitä, että siinä ei vilkuilla muualle vaan katsotaan minua. Olin siis lähellä Jytkyä ja huomautus heti, jos se katsoi muualle. Palkkausta usein. Äkkiä Jytky hokas idean ja näitä tarvii siis tehdä paljon, jotta se muualle katselu ja haisteleminen saadaan pois.

Viikonloppuna olemme menossa Ouluun Vappu Alatalon hyppytekniikkakurssille. Sain vielä samalle viikonlopulle kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Ehdotin rakkaalle miehelleni hotelliviikonloppua Oulussa, niin että kävisin "siinä sivussa" Jytkyn kanssa koulutuksissa (lue: lähdetkö kuskiksi, kun meillä olisi lauantaina kuuden tunnin koulutus ja sunnuntaina samanlainen..)? Sanonpa vaan, että oikealla markkinoinnilla saadaan ihmeitä aikaiseksi.. ;) No tässä tapauksessa ei tarvinnut muuta kuin varmistaa, että hotellista löytyy kuntosali ja läheltä hiihtoladut, niin mies on varmasti vallan tyytyväinen :)

Maanantaina sitten suuntaamme Jytkyn kanssa auton keulan kohti Lieksaa ja ollaan hiihtolomaviikko siellä. Indi liittyy hiihtolomalta vahvuuteemme muutamaksi viikoksi, joka on varmasti Jytkyn mieleen. Hiihtoloman päättävän sunnuntain olemme taas Oulussa Mikko Aaltosen koulutuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti