maanantai 7. toukokuuta 2012

Hyvä treeni, parempi mieli :)

Parasta terapiaa ihmismielelle on hyvin menneet treenit :) en tiedä mitään parempaa keinoa unohtaa kaikki maailman huolet ja asiat kun touhuaminen ton rekun kans. Varsinkin sitä onnistumisten tuomaa fiilistä ei korvaa mikään :) eilen saatiin mielettömät tottisreenit aikaiseksi kun Jytky teki eka kertaa noudon kapulalla tuoden sen mulle käteen, JES!! Noudon alku on kunnossa ja mallillaan, se istuu sivulla niin kauan kunnes saa käskyn ja hakeminenkin tapahtuu hirmu vauhdilla, luovutuksessa en vaadi vielä eteenistumista, riittää kun kapula tulee mun käteen. Tätä on tehty lelulla monet kerrat, mutta noutokapulaa en ole aiemmin uskaltanut ottaa. No harjoittelu jatkuu, oikeeseen osoitteeseen luovuttaminen ei varmasti ole vielä 100% varmaa, tolla kun on välillä tapana juosta esineiden kans takavasemmalle..
Tänään puolestaan koin hauskoja hetkiä Jytkyn luoksetulon kanssa.. Tyyppi tuli niin vauhdilla luokse, että meni pahki mun jalkojen välistä, kömpi sieltä kyllä yhtä nopeesti takas kun oli mennyki ja siitä aivan loistava eteenistuminen :) koitapa siinä olla pokkana.. Tämä toistu pari kertaa.. vaikka se kuinka yritti jarruttaa muutamaa metriä ennen, ni eipä vaan vauhti pysähtyny ja eikun pahki ja siitä takas eteen.. :D kaikkea sitä... no koitetaan vähä jarruja ettiä jostain..
Tehtiin tänään taas jälkeä ja alla video siitä, toivottavasti näkyy. Jälki noin. 20-30m pitkä, nameja välillä joka askeleella, mutta välissä on pätkiä joissa ei ole nameja.
 

Mieki aloitin maratonohjelman toteuttamisen ja tavoitteena on juosta ruskamaraton 1.9. Sitä ennen pitäisi saada juoksukilometrejä alle viikottin vähintään 50-80km.. että niih.. liikettä niveliin tulee niin omistajalle kuin koiralle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti