tiistai 8. tammikuuta 2013

Vihdoinkin!

Ties kuinka monta kertaa olen yrittänyt laittaa päivitystä tänne, mutta pirun blogspot ei ole antanut laittaa kuvia, joten NYT, vihdoin ja viimein tämä tulee.. :) 
Mutta joo, mitäs meille.. arki on alkanut ja plääh.. Ehkä motivaatio ei ole huipussaan, mutta kai tämä tästä :) eihän se arki nyt aina tietysti niin harmaata ole, mutta kyllä meikäläinen olisi sata kertaa mielummin lomalla kun töissä.. Ei tarvia kahta kertaa miettiä, jos lottovoiton sais, että tekiskö töitä vai ei.. :)
 Viikolla uudistin vähän blogin ilmettä ja pitkän yrityksen jälkeen sain etusivun kuvan asetukset kohdilleen.. Voi että kuinka välillä vihaankin tietokoneita ja niiden asetuksia... Mut toinen uudistus on se, että jokainen voi vapaasti kommentoida tekstejä, sain senkin muutettua.. :)
Kaikesta huolimatta oli arki tai vapaa, jokaisesta päivässä on aina jotain hyvää ja tässäpä vähän listattuna niitä pieniä asioita arjessa, jotka saavat ainakin meidät niiiiin onnellisiksi :)
 Hyvät telkkuohjelmat :D Kuten kuvasta näkyy, myös Jytky kattoo telkkaria. Urheiluohjelmat ovat suosikkeja, tossa taitaa olla menossa naisten ampumahiihto :)
 Pikku päikkärit ne naisen ja koiranpoikasen tiellä pitää :)
 Piitkät hiihtolenkit mahtavissa puitteissa, kauniissa maisemissa ja hyvässä säässä.. We love it!!
 Ja sit vielä ne kivat tasaiset KOTIOVELTA LÄHTEVÄT PK-maastot.. On tarjolla valaistu 5km tai 11km pidempi lenkki. Myöhemmin avatut ladut sen kun lisääntyy..
 Muutamana iltana ollaan päästy mahtavalla kuutamokävelyille.. Siinä on sitä tunnelmaa :)
 Agility!!! Jytky meni eilen eka kertaa A-esteen ja tosta noin vaan!! Alastulo oli ihan täydellinen joka kerralla, vaikka minä jatkoinkin matkaa... Olin niiiiiin fiiliksissä!! Oi että tätä onnistumisen riemua!!!

Ja tässä vielä lenksu kuva.. En voi kun ihmetellä tätä luonnon kauneutta ja olla kiitollinen, että saan nauttia siitä... <3

hiihtoa siis aamulla, illalla, päivällä, aina, joka säällä.. :) Joka aamu ennen töihin menoa käydään toi 5km hiihtämässä, sitten Juha käy Jytkyn kanssa päivällä omat lenkit (onni on liikunnallinen mies, joka monestikin yöt töissä ja päivät kotona) ja illalla poitsu pääsee vielä mun kans hiihtämään/juoksemaan, tietty :) Ainakin se saa lenkkiä ja pääsee juoksemaan koko sielunsa kyllyydestä. Kyllä minä oonki sanonu Jytkylle, että ei vaan moni koira tässä maassa pääse samalla tavalla lenkille kun sinä. Sen päivän lenkki kun on varmaan kilometreiltä sama kun normaali koiran viikkolenkit yhteensä.. Mutta kyllä se on sitten tyytyväinen ja hyvin uni maittaa, kun saa energiansa purkaa ladulle. Nytkin se makaa puolikuolleena jaloissa :)

Tottista olemme ottaneet muutaman kerran viikkoon, ihan vaan varmistaakseen, ettei ne alokasluokan liikkeet ole unohtunut, kun koekin on kuukauden päästä. Hyvin se reeneissä nyt on tehny, mutta eihän ne mitään 100 % varmoja suorituksia ole, joten jännättävää kokeissa varmasti riittää. Harjoiteltiin muuten viimeksi ensimmäistä kertaa merkille menoa. Sitten harjoiteltiin myös ohjattua niin että vein jytkyn merkille ja siitä lähetys kapuloille. Kivasti se alko ideaa hokaamaan ja saimme monia onnistuneita suorituksia molemmille puolille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti