perjantai 17. elokuuta 2012

jälkeä

Keskiviikkona harjoiteltiin jälkeä Marikan ja labbis Iineksen kanssa. Iines jaJytky ovat suunnilleen samalla tasolla jäljestämisessä ja molemmilla on tavoitteena kilpaileminen, joten yritämme ottaa jälkireenit kerran viikkoon lumien tuloon asti. Noh, tein Jytkylle about 100 m pitkän jäljen, jossa oli yksi 90 asteen kulma. Jäljellä oli ekana esineenä pikku nalle, tokana esineenä oikea jälkikeppi, kolmantena pikku nalle, neljäntenä pikku pallo ja sit loppupalkkana vinkulelu. Hienosti ja intensiivisesti poika lähti jäljelle, pyöri hieman ekan esineen kohdalla, ei kuitenkaan nostanut sitä vaan jatkoi matkaansa. Toisena esineenä oli keppi, jonka Jytky hienosti merkkasi ja sit leikittiin hetki. Kulma meni oikein mallikkaasti ja kaksi seuraavaa esinettä Jytky nosti ja toi minulle käteen. Loppupalkkaa ennen olikin hiekkarinne ja tämä maastonvaihdos meni myös ongelmitta, loppupalkalle päästiin siis oikein hyvillä mielin ja olin todella tyytyväinen Jytkyn työskentelyyn. Lelupalkat toimii tosi hyvin ja kylläpä se ilmaisi ongelmitta sen kepinkin sieltä, joten ensi kerralla laitan ainakin kaksi keppiä matkan varrelle. Hyvä poika!!

Jälkien vanhenemisen aikana otettiin kentällä tottista.
Eka seuraamista: pari kertaa sain muistuttaa heti liikkeelle lähdössä oikeasta paikasta (ettei edistä), mutta muuten kerrassaan hienoa seuraamista suorilla perusasennoilla. Kontakti pysyi ja täyskäännöksetki olivat tiiviitä. Otin sitten vielä pari lähtöä namilla imuttaen, niin että paikka pysyi alkusenteistä lähtien hyvänä.
Sitten luoksetulo, jossa hieman avustettuna eteenistuminen, jotta se varmana menee suoraan. Seuraavaksi liikeestä istu, joka on parantunu ja nopeutunu, jes! Viimeisenä otettiin hyppyä. Aluksi kiersi muutamia kertoja, mutta sitten lamppu syttyi ja saatiin oikein hienoja onnistumisia. Hyppynoudossa samoin aluksi tuli takaisin tullessa kiertämisiä, mutta sitten avustuksella saatiin takaisintulotkin hyppyjen kera ja lopulta minun ei tarvinnut kun sanalla muistuttaa, niin liike oli kokonaisuudessaan onnistunut. Näitä pitää siis takoa vielä päähän monet kerrat :)

Viimeiset pari päivää ollaan keskitytty juoksureeneihin (tai minä olen keskittynyt ja Jytky höyryää mukana) ja sunnuntaina lähdetään käymään Lieksassa. Ensi viikolla onkin tiedossa vähän niinkun häämatka Saariselälle, meillä on siellä varattu hotelli torstaista sunnuntaille. Koirat lähtee tietysti matkaan, minnekäs niitä muuallekaan laittamaan. Sielläpähän saavat patikoida messissä ja nauttia uskomattomista maisemista :) can't wait.. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti