tiistai 14. elokuuta 2012

agiradat

Meillä oli eilen hyvät agireenit ja olen ihan superrrr tyytyväinen Jytkyyn, se ei tehnyt kertaakaan yhtään virhettä vaan päinvastoin korjaili minunkin virheitä.. Kaksi puhdasta rataa heti ensi yrittämillä ja fiilis ihan huikee!! Tehtiin radalla onnistunut vippaus (jota ei ole koskaan aikaisemmin harjoiteltu) ja reenien loppuun myös parin esteen harjoituksena onnistunut persjättö (joka siis on minulle itelle jostain syystä vaikea)
Tässäpä linkit ratapätkiin
rata 1
http://www.youtube.com/watch?v=AZsaX-wRWUo&feature=plcp
rata 2:
http://www.youtube.com/watch?v=QW3bxqZMmpE&feature=context-chv

persjättö:
http://www.youtube.com/watch?v=BomCx7h_I4Q&feature=plcp

Sieltä löytyy myös jotain muita pienempiä pätkiä meistä, sillä aina kun on hyvä sää, ohjaajaamme kuvaa reenit videolle. Vaikka oman pärstän kattominen videolta on aina yhtä kamalaa, on se myös hurjan opettavaista. Huomasin esim, että olen alkanut tapputtamaan joidenkin esteiden välissä (siis what the fuck?!) ja riemun kiljahduksillahan ei ole rajaa kun onnistunut suoritus tulee.. :D hirveätähän sitä on kuunnella, mutta se onnistumisen riemu on jotain uskomatonta, joka kumpuaa jostain sielun syövereistä, love that feeling.. :)

 Tänään käytiin kiutakönkäällä, jossa sattui olemaan jonkun ohjelman kuvaukset.. Ihmettelin eka et mitä hemmetin venäläisiä tänne on taas tullu kuvailee (ne kun tunnistaa yleensä pitkistä kameran putkista),mut sit tajusin et perkele täällähän on mikit ja kaikki ja Karita Tykkä juontohommissa..:) Siinäpä sitä sitten ihmeteltiin ja kuvaajat rapsutteli Jytkyä, joka tietysti nautti minkä kerkesi. Sitten myös me päästiin videolle, kun Jytky niin söpösti innostui kattelemaan koskia ja kameroita minun sylistä, mutta saasnähä päästäänkö telkkariin asti.. tuskin sentään.. :) alla muutamia kuvia Kiutakönkäältä




 Oli matkalla tällainen maahistenpesä vai mikä liene.. no se paikka on tutkittu :)
 Nii ja tilasin Jytkylle Back on Trackin loimen, joka varmasti tulee tarpeeseen talvella täällä Kuusamon 40 asteen pakkasissa. Pääasiallinen loimen käyttötarkoitus on pitää lihakset lämpinä harrastuksissa kylmillä säillä esim. talven agireeneissä maneesilla ja vetoreenien jälkeen. Vähän iso toi loimi on, mutta Jytky kyllä vielä kasvaa ja rotevoituu ja toisaalta pitkä helma suojaa hyvin reisilihaksia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti