torstai 14. kesäkuuta 2012

Hyvä treeni - parempi mieli :)

Niin se vain on. Eiliset agireenit menivät nimittäin hyvin ja lelupalkkaus toimi. Harjoittelimme takaakiertoja, joita olimme Jytkyn kanssa jo edellis viikonloppuna harjoitelleet ja ne menivät kivasti. Teimme kahta radan pätkää, toisessa putki, hyppy takaakiertona ja putki ja sit toisessa putki, sivussa hyppy takaakiertona ja hyppy. Eli pyöritystä pyöritystä. Molemmille radoille saatiin muutaman toiston jälkeen nappisuoritukset ja hirrrveeen hyvä mieli :)) Tosin kaiken ajattelutyön seurauksena päädyin siihen, että epäonnistumisista oppii parhaiten ja onnistumisten avulla selviää niistä epäonnistumisista. Näin se vaan on.

Viikonloppuna on Jukola ja juoksen siellä ainakin seuramme venlojen joukkueessa, mahdollisesti myös Jukolan joukkueessa paikkaamassa miehiä ;) eli tiukka vkl tulossa. Jytky menee kasvattajalle hoitoon, mutta oman osuuden jälkeen käyn myös Jytkyn hakemassa paikalle. Ainiin Jytkykin pääsi ekaa kertaa viime viikolla suunnistamaan, kun se oli mukana minulla iltarasteilla. Poitsu oli ihan loistava, pomppi mukana kun aropupu ja hirmu vauhti päällä.
Tänään käytiin vajaa kymppi juoksemassa, alla hieman kuvasatoa lenkiltä. Yksi kuva myös iltarastien mallirastilta.

 Välillä mentiin pitkospuita pitkin...
 Välillä käytiin vilvottelemassa ja antamassa jaloille kylmähoitoa..
 Taas pitkospuilla..
 Tuu jo!!
 Ja lopuksi vielä uimaan ja laiturille aurinkoa ottaa. Jytky samoili ja teki omia tutkimuksia sillä aikaa, kun minä retkotin auringossa :) Tää on elämää, loving this!!!
"Jaa näittenkö perässä täällä juostaan..." :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti