torstai 4. heinäkuuta 2013

SM-tokoilut

SM tokoilut meni meidän osalta varsin kivasti, nimittäin sijoitus ALO-luokassa oli 3/88!! Pisteitä 187,5 ja samalla sieltä napsahti se TK1. Vaikka olen (varsinkin näin jälkeenpäin) tosi tyytyväinen koko kisaan ja varsinkin Jytkyyn, niin pieni harmitus silti jäi kytemään, koska se täyspotti oli NIIIN lähellä. meillä oli nimittäin samat pisteet toiseksi tulleen kanssa ja voitto jäi 3 pisteen päähän!!! Ja se mistä me menetettiin pisteet oli niin typerä kömmähdys, että ääh, harmittaa.. Mutta tässäpä liikkeet videoituna arvosanojen kanssa (lukuunottamatta paikallaoloa ja luoksepäästävyyttä.

 Hihnassa seuraaminen 10


Liikkeestä seisominen 8 (valui)


Hyppy 10




Vapaana seuraaminen 10 (tää oli vielä magee, kun se tuomari sanoi, että just mietittiin tuleeko yhtään 10 ja tässä se nyt on!! :))


Liikkeestä maahanmeno 10


Luoksetulo 7,5. Jytky jäi ihmettelemään viereisen kehän pikku koiraa eikä tullut ekalla käskyllä luokse. Tarvittiin siis kaksoiskäsky ja luultavasti pikkukoirasta järkyttyneenä hänen piti vielä väistää sitä tulomatkalla :)

Mutta harmitus unohtui sen siliän tien kun päästiin palkintojen jakoon ja eritoten sinne palkintopallille. Olihan se huikeeta seistä oman rakkaan rekkusen kanssa siellä! SM palkintopallista on haaveiltu, sen eteen on tehty töitä ja nyt siellä sitten oltiin. HUIKEETA!!! :D

Joukkuekisassa Koillimaan koirakerho oli 23/70 ja sanonpa vaan, että sairaan hyvin ensikertalaisilta, jotka muutama kuukausi sitten päätti osallistua SM:n!!:) Meillä on mahtava reeniporukkaja hyvät koirat, meistä kuullaan vielä :)





Meijän loistava TYKKI-tiimi!!

Joukkue SM 23/70

Kiitos myös sponsorille Trust your dog!! Sitä meidän kaikkien pitäisi muistaa tehdä!! :)

                                                     WISH IT, DREAM IT, DO IT!!!
                                          
Vielä me se palkintopallin korkeinkin koroke valloitetaan, joten harjoittelu jatkuu!! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti