tiistai 6. marraskuuta 2012

viestiä!!

Hahaa... uusi laji aloitettu, viesti! Jytkyn mielestä hurjan hauskaa puuhaa ja hienosti se juokseekin. Ollaan siis otettu pennusta pitäen lenkeillä sitä, että jompikumpi, minä tai Juha menee piiloon ja Jytky sitten juoksee ettimään ja sit lähetys takaisin.. No nyt muutaman viimeisen viikon aikana on otettu"oikeita" viestikaavioita (siis niinkun se menee kokeessa) sellasella reilun sadan metrin matkalla ja on muuten suju yllättävän hyvin. Jytky ei epäröi hetkeäkään lähteä toisen luo, olipahan kyse kummasta tahansa. Ollaan kokeiltu vielä kaikinpäin lähetyksiä ja näköjään ei ole mitään väliä kumpi on kummassa pisteessä. Tosin siis oikeassa kokeessahan koirat lähetetään vissiin tietyn väliajoin juoksemaan sitä matkaa ja olen melkein varma, että jos Jytky kohtais toisen koiran kesken juoksun niin sillä unohtus sen siliän tien mitä se oli tekemässä.. Eli siinä olis lievästi sanottuna reenin paikka.. :) Mutta tästä on tosi hyvä jatkaa ens kesänä ja tiedä vaikka ensi syksynä löydettäs ittemme viestikokeista.. Who knows.. ;)
Täällä on muuten jo hurjasti lunta ja ollaan Jytkyn kanssa kovasti tehty niin umpihankilenkkejä kun aloitettu myös hiihtolenkit. Jytky siis juoksee hiihtolenkeil irti matkassa ja voi jestas se nauttii juosta :) Siitä on vissiin hurjan hauskaa, kun mammakin pääsee vähä vauhdikkaammin eikä aina lyllerrä jäljessä :)
tässäpä kuvia eräiseltä umpihankilenkiltä..






Tokoliikkeitä ollaan vahvisteltu melkein päivittäin ja jippii, liikkeestä seisominenkin on taas kunnossa. Ei siihen loppuen lopuksi menny kun päivä tehoreenaten. Mut nyt kaipaisin kovin häiriötä ja liikkuria reeneihin, mutta piru tääl se on vähän vaikeaa! Muutama päivä sitten menin keskustaan, jotta saatas häiriöö reeneihin, mutta eihän siellä ollu ku pari kävelijää ja yksi pyöräilijä, joten se niistä häiriöistä. Tarttee alkaa vissiin soittelee josko joku lähtis kaveriksi reenaa. Luoksepäästävyys kaipaa harjoitusta (siis siltä osin että perse saadaan piettyä maassa eikä hypätä juttelevan tyypin syliin) ja se liikkuri on varmaan oma juttunsa kokonaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti