torstai 5. heinäkuuta 2012

videot

Tässäpä videoita tänneki meidän tottisteluista, Jytkyllä siis ikää 6kk. Avartavaa tämä videointi, nyt tiedän taas mihin kiinnittää huomiota..

Liikkeestä seisominen:

Liikkeestä istuminen on ollut hieman epävarmaa/hidasta viime aikoina, joten annoin tässä avun = vartalon kääntö varmistaakseni oikean suorituksen.

Ja seuraavaksi seuraaminen..Seuraamisen perusasennot on surkeat ja väljät.. Niitä on reenattu ja pienissä pätkissä ne mielestäni onnistuvat paljon paremmin. Kokeilin nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa tällasta hieman pidempää seuraamista käännöksineen ja pysäytyksineen ja halusin nähdä miten koira toimii. No perusasennot eivät toimineet, myös käännökset väljät. Oma liikkuminen ennen perusasentoja jotenkin ihmeellistä tepastelua.. Olisiko syytä reenata itsekin pysähtymistä..?!! suorat pätkät ihan jees.. kai. Eli perusasentoreeniä ja käännösreeniä.. Toi perusasento on saatava kuntoon, sehän on kaiken lähtökohta..*huoh* No onhan meillä tietysti tässä vielä aikaa ennen kisaikää :)


Sit loppuun vielä pujottelunäyte, pyydän jo etukäteen anteeksi, minun kalkatus on jotain hirveetä, mutta pitäähän sitä koiraa kannustaa, varsinkin tässä vaiheessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti