maanantai 6. tammikuuta 2014

Mitä meillä syödään?

Näillä mennään, molemmilla omat jauheet ja sheikkerit, tietty!!

No minä en tällä hetkellä paljo muuta uuden ravinto-ohjelman myötä kuin kasviksia, salaatti ja lihaa, treenien jälkeen protskua nestemäisenä kurkusta alas ja päivässä pitää juoda se 3-5 litraa vettä. Kuulostaa varmaan ei niin hyvältä, mutta ekan päivän jälkeen voin sanoa, että olo on hyvä ja kevyt :)

Jytky puolestaan syö pääruokanaan valjakkokoirien kuivamuonaa, powerline X-TRA, jossa proteiini 32%, rasva 22%. Aamuruualla Jytky saa jauhelipainotteisen ruuan eli vähintään 50- 100 g raakaa jauhelihaa, sekoitettuna veteen ja ihan vähä kuivamuonaa kyytipojaksi. Illalla iso reilu mittakupillinen kuivamuonaa, yleensä pari ruokalusikkaa raejuustoa,valjakkokoirille tarkoitettua carnivit vitamiinijauhetta, nutrolin sportti-öljyä, phsyllium kuitujauhetta ja mauksi vähän jauhelihaa/kanaa/lohta, välillä lisään myös rasvaa joukkoon. Lisäksi tankkaus- ja palautusjuomista vastaa fitdog eli niitä annan sitten rankempina treeni- ja kisapäivinä, toisinsanoen agilityreeneissä, vetotreeneissä ja yleensä nesteytän myös pidemmille hiihtolenkeille (jotka on n. 10-30km kerralla), vaikka se juokseekin niillä minun mukana irti koko ajan
 Tankkaus- ja palautusjuomilla saa maksimaalista suorituskykyä, jonka myös testit ja tutkimukset osoittavat. Miksi olla hyvä kun voi olla vieläkin parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti