torstai 22. elokuuta 2013

Rotumestaruuksista täysi värisuora Jytkylle!!!!

Eihän tässä ala olla mitään J:tä!! :) nimittäin..

lauantaina 17.7. olimme Haukiputaalla ensimmäisissä agikisoissa ja sieltä saaliina BELGIANPAIMENKOIRIEN 1. LUOKAN ROTUMESTARUUS!!!! JESJESJES!!!!
Jytky oli ainut belgi, joka sai molemmilta radoilta tuloksen, joten voitto oli sitten sillä ratkaistu :) Nollilla emme tosin juhlineet, ekalta radalta kymppi (kepeiltä,aloituksessa ongelmia) ja tokalta radalta 15, kaksi rimaa alas + keppien aloituksessa ongelmia. Toi keppiongelma kaiversi ratojen jälkeen mieltä, koska Jytky oli tehnyt ja hakenut niiiin hienosti kepit reeneissä, myös radalla. Onneksi illalla oli vielä joukkuerata (joka oli tasoltaan 2. luokan rata) ja silloin mietin, että nyt mulla ei ole mitään menetettävää eli en alkanut yhtään varmistelemaan keppejä vaan annoin koiran vaan mennä ajoissa käskyttäen ja koirahan haki aivan todella hyvin aloituksen, vaikka vielä takaaleikkasin ennen keppejä... Eli kyllä se osaa ne kepit, mutta ykkösen radoilla sorruin varmistelemaan perse pystyssä keppejä ja näin sotkin Jytkyn pasmat niin että se ei osannut hakea oikeaa aloituskohtaa. Ois vaan pitäny luottaa koiraan ja antaa sille tilaa, mutta kun ei niin ei.. Noh, olen silti super tyytyväinen kisauran aloitukseen ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin...

sunnuntaina 18.8. Oli vuorossa TOKON rotumestaruudet ja eka kisa AVOssa. Mietin etukäteen, että mitenhän tässä käy, kun ollaan jo kaks yötä oltu hotellissa ja edellis päivänä oli törkeen pitkä kisapäivä takana, että niinköhän tuo jaksaa vielä.. No kyyllähän se jaksoi ja vieläpä hyvin jaksoikin. Mielentila oli alusta asti just hyvä ja kisojen saldona 2.sija pistein 185,5!! JES!! Muuten tais olla kymppirivi, mutta nouto 7,5 (otti kapulan, mutta sai huonon otteen, koska kapula tippui melkein samantien. Nosti tosin kapulan heti ja loppu hyvin. Luoksetulo 8,5, pysähdys olisi voinut olla napakampi, mutta itse olen tosi tyytyväinen siihen, koska eihän me olla otettu tätä koko liikkeenä viimeksi varmaan viikko pari sitten ja muutenkin tää on ainut liike mikä oli täysin arvoitus kuinka se tekee sen, juurikin palasissa reenaamisen takia. Ainiin, seuraaminen oli 9, kontakti tippui muutamia kertoja käännöksissä hetkeksi ja yleisvaikutelma 8, siksi koska pein Jytkyä välillä etusormella pannasta kiinni liikkeiden välissä. Muuten kaikki kymppejä ja erityisen tyytyväinen olen kaukokäsykyihin, jotka muuten meni minun mielestä aivan loistavasti ja napakasti pumpaten. Voihan Pötkylä mikä rekku sinä ootkaan <3 <3 Jytky teki hommia ihanana omana itsenään ja pisti parastaan koko ajan <3 sydän pakahtuu rakkaudesta ja kiitollisuudesta tätä koiraa kohtaan!!

Ainiin ja se viimeinen "mitalli" eli pronssinen tuli tokon joukkuekisasta, jossa team No-How oli siis kolmas. Joukkueessa oltiin me, Merja ja Kipi (sijoittui muuten hienonhienosti EVL:ssä 3.!!)& Jytkyn siskoVici (joka puolestaan saavutti TK1 tittelin) ja tietty sit vielä Jytkyn kasvistäti Nina ja Jytkyn äippäkoira Hedi. Eli hienosti sukulaisjoukkue totteli ja eritoten kivaa oli viettää päivää hyvässä seurassa :)

Mulla ei oo oikeen mitään tilanne tai palkintopallikuvia kisoista, mutta Jytkystä hotellihuoneesta kyllä löytyy matskua :) Jytky oli muuten mahtava reissukaveri, joka osasi ottaa lunkisti paikassa kun paikassa. Hotelli huoneessa oli kaksi sänkyä, toinen minulle ja toinen tietysti Jytkylle ;)
Lauantai aamuna klo 6.30.. Et kai oo tosissas et tähän aikaan pitäs herätä...

Perjantai-iltana katottiin yleisurheilun MM:ä

Väsy

Lauantaina herkuteltiin kisojen jälkeen :)

..Ja sitten nukuttiin.. <3

Sunnuntaina tokokisojen jälkeen.. Häntä väsytti :)

Tässä ollaan jo kotona... Minä olen pikku poika Posteljoon... Jytky siis tuo meidän postit laatikosta sisälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti