maanantai 13. toukokuuta 2013

BH-koe

No nyt on sitten eka titteli plakkarissa, sillä lauantaina suoritimme BH-kokeen hyväksytysti! Jos nyt vähän ruoditaan suoritusta niin.. Meidät arvottiin numerolle 7, ja meillä oli ensin liikkeet ja sitten paikallaolo. Ilmoittautuminen meni hyvin, Jytky malttoi olla hienosti perusasennossa eikä hötkynnyt muualle. Vapaana seuraamiseen en ollut tyytyväinen. Kontakti tippui muutamia kertoja ja keskittyminen näin ollen herpaantui. Henkilöryhmä oli "pahin" eli Jytkyn olisi hurjasti tehnyt mieli nuuskutella henkilöryhmän tyyppejä, mutta tuli kuitenkin perässäni, tosin ei todellakaan ollut koko aikaa kontaktissa. Vapaana seuraaminen meni mielestäni todella paljon paremmin, tosin henkilöryhmässä kontakti ei edelleenkään säilynyt, mutta muuten itse kaaviossa Jytky keskittyi täysin tekemiseen ja seuraaminen oli hyvää. Jäävät liikkeet menivät oikein mallikkaasti, samoin luoksetulo.
No paikallaolo oli se, jota pelkäsin eniten etukäteen. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes meidän parina ollut koira ei suostunut menemään ohjaajansa luokse luoksetulossa ja ohjaaja joutui kutsumaan ainakin kolme kertaa koiraansa ja lopulta yhdisti kutsuun myös erilaisia eleitä. Ensimmäisen kutsun Jytky oli pysynyt paikalla, toisen kutsun aikaan Jytky oli valpastunut, mutta ei ollut noussut ja kolmannen kutsuntakerran jälkeen Jytky oli noussut seisomaan. Se ei kuitenkaan lähtenyt mihinkään eikä liikkunut, mutta katsoi hämillään paikallaan että what the fuck.. :) Eli koulutustaso ei ole vielä sillä tasolla, että se kestäisi noin kovan häiriön paikallaolossa, joten sitä meidän tulee reenata. Tottis meni kuitenkin kunnialla kokonaisuudessaan läpi.
Kaupunkiosuus meni hienosti, eli Jytky oli varma oma itsensä. Kuljettureitti oli useita satoja metrejä pitkä ja tyyppi meni 80% siitä täysin kontaktissa, vaikka en käskyttänyt sitä millään tavalla. Pikkasen välillä vaan lepertelin sille hiljakseen, niin ruskeet silmät napottivat minua herkeämättä.. höpsö rekku :)

Kaikinpuolin ihan kiva kokemus, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tosin nyt on kisataukoa tiedossa, sillä vien Jytkyn 21.5 lonkka- ja kyynärkuviin. Seuraavan kerran startataan tokon SM:ssä kesäkuun viimenen viikonloppu ja tavoitteena olisi se kolmas ALO:n ykkönen. Tässä onkin nyt hyvää aikaa tehdä jälkeä ja ottaa viestiharjoituksia kevään kunniaksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti