sunnuntai 24. elokuuta 2014

Täysillä eteenpäin!

Jytkyn tassu on täysin parantunut ja olemme päässeet touhuamaan täysipainoisesti jo pari viikkoa, JES! Agilityn kisakalenteri syksyksi alkaa täyttymään, samoin tavoitteena on voittajan korkkaaminen vielä syksyn aikana. Agilityssä erityisesti harjoituksen alla ovat kepit ja kontaktit, tyyppi kun roiski harjoituskisoissa kontaktit niin räikeesti, että oksat pois!! Kepeissä harjoittelemme omatoimisuutta ja itsenäisyyttä. Vasenpuoli on edelleen selvästi heikompi, se täytys siis saada kuntoon. Tokossa puolestaan uudet liikkeet, kuten tunnari, metalli ja kaukokäskyt ovat kovan harjoittelun alla. Jälkeäkin olemme ajaneet ja ei voi kuin ihmetellä: Tyyppi on ajanut hienot jäljet (n. 200-300m) kulmineen ja ILMAISSUT KAIKKI ESINEET, vaikka koskaan en ole sille sitä opettanutkaan!! what the fuck?? :) Jälkeä ei olla ajettu about kahteen vuoteen, mutta nyt se vaan kylmiltään otti n. kymmenen metrin janan ja lähti jäljestämään suorittaen 90 asteen kulmat. Esineinä on ollut normi jälkikeppejä sekä pieniä leluja. Siitä se vaan ottaa ne suuhunsa ja kiikuttaa mulle ylpeänä. Miten se voi osata? ei voi kuin ihmetellä. Juha on puolestaan Jytkyn kanssa ottanut paljon esine-etsintää ja harjoituksista ei todellakaan ole puuttunut vaativuutta: Lelu on kuuluma ollut piilotetuttana mm. tikapuille,  maahan haudattuna ja peiteltynä, lasten liukumäen päälle jne. mutta sitkeästi Jytky niitä on etsinyt ja lopulta aina löytänyt :) siinä samalla on vissiin harjoitettu tätä työskentelykestävyyttä ;)

Viime viikolla Jyy sai mahtavan postipaketin: omalla nimellä varustettu panta ja vieläpä niiiin mageella kuosilla! Panta on suomalaista käsityötä ja todella, todella kestävää ja laadukasta materiaalia!Suosittelen, käykää ainakin tsekkaa koirakat.com, sieltä löytyy aivan ihania pantoja ja hihnoja yms. tarvikkeita jokaiseen makuun, omalla nimellä, jotka eivät ole hinnoilla pilattuja!
 tässä kuvia viime viikoista:

Olimme elokuun alussa Levillä muutaman päivn oikein hemmottelulomalla :) Käytiin samalla fiilistelemässä hääpaikkaamme eli tahdottu on jo kaksi vuotta :) <3

Minä olin ruusukylvyssä.. sillä aikaa hotelihuoneessa... :)

Hetta-Pallaksella patikoimassa!






Levin huipulla




Kolmen kuukauden intensiivijuoksureenaus kannatti: Tunturimaraton suoritettu kunnialla!!! Voi sitä fiilistä!!! Minä tein sen!!!!!! :))))

Tällanen tupsahti postista! :))) Love it!!

Kertakaikkisen mahtava! Omilla mitoilla teetätetty panta, suomalaista käsityötä ja todella, todella kestävää ja laadukasta materiaalia! Suosittelen, käykää ainakin tsekkaa koirakat.com, sieltä löytyy aivan ihania pantoja, hihnoja yms tarvikkeita omaan makuun jotka eivät ole hinnalla pilattuja!! :)

Jyy tykkää :)

Meidän perheselfiiii :) <3

Juha opetti Jyylle tattien hajuerottelua ja tässä ekan sienireissun saalis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti