sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikon sisältö

Opiskeluihin kuuluvat harjoittelut on nyt harjoiteltu ja loppusuora häämöttää. Tällä hetkellä viimeistelen tutkimusta ja se mahdollistaa aikaa hieman enemmän reenaukselle, verrattuna ainakin duunarin arkeen. Kelit ovat olleet täällä viimeisen päälle mahtavat ja hiihtoladut on parhaimmassa kunnossa ikinä. Saatte uskoa, että tää parivaljakko on muuten hiihtänyt ja niittänyt kilometrejä kiitettävän määrän: Tässäpä otos meidän viikosta:

MA: aamu: juoksu 30min
 päivä: hiihto 2h
 ilta: kävely n. 30min.
Aamulenkin yhteydessä pikkasen tottista: jääviä ja vauhtiluoksetuloja



TI: Aamu: juoksulenkki 20 min
Aamusta lähtö Ouluun agilityvalmennukseen Active Dogille Aatosen Mikon oppeihin ja aivan mahtava ja opettavainen reissu kyllä oli. Meidän kanssa valmennukseen lähti Kuusamosta Saila ja kääpiösnautseri Wiivi. Wiivi ja Jytky olivat huippu pari yhdessä, tulivat samantein loistavasti toimeen keskenään ja mennä viipottivat irti metsässä yhdessä. Ihania kerrassaan, vaikka kokoeroa olikin :)
Ilta: Kun tultiin kotiin, niin lähdin vielä tunnin juoksulenkille Jytkyn kanssa, kun aurinko paistoi. Saatte uskoa, että illalla oli sippiä porukkaa :)

KE: aamu: juoksu 45min.
päivä: lähdettiin Jytkyn kanssa Rukalle. Eka 30 min jäällä kävelyä, sit tottista stadikalla. Otettiin ruutua, noutoa, luoksetuloa, jääviä seuraamista, vähän siis kaikkea. Ruutu oli ihan surkea ja koira juoksenteli missä sattu eli ei hahmottanut ruutua ollenkaan. Huoh. No harjoitteiden ja avustuksen avulla ruutu alkoi sujua, mutta silti. Syvä huokaus. Tottistelun jälkeen käytiin kävelemässä 20 min. Halusin pitää Jytkylle kevyemmän päivän, joten jätin Jytkyn autoon ja lähdin itse hiihtämään. Siinä agreissa tuli vedettyä 20km lenkki tunnissa. Tämän jälkeen käytiin vielä ottamassa sitä ruutua ja nyt sujui jo paremmin.
ilta: normi pikku iltakävely

TO: aamu: juoksu 40min
päivä: Taas Rukalle tottistelee. Nyt ruutu super hyvä heti ekalla. Käytiin myös kaikki muut liikkeet läpi, iloisesti palkkailen onnistumisista. Hyvä mieli. Ennen tottisteluja 20 min kävely, tottistelun jälkeen 45min kävely/juoksu.
ilta: agilityreenit + puolen tunnin alkulämppä ja puolen tunnin loppulämppä. Taaskaan ei illalla tarttennu unta odotella. tuli ihan itsestään ;)

PE: aamu: juoksu 40min
päivä: juoksu 30min, sit jätin Jytkyn autoon ja menin ite salille tunniksi. Salin jälkeen juoksu 30 min + tottistelut päälle. Nyt ruutu taas superhyvä, samoin muut liikkeet. Hyvä.
Ilta: pieni kävely

LA: aamu: hiihto 2h
päivä: Jytkylle tuli hieroja ja poitsu sai siis nauttia hierontapalvelusta. Pientä jumia toisessa lavassa ja vasemmassa jalassa, mutta ei suurempia. Koira on kuuluma hyvässä kunnossa noin yleisesti :)
ilta: 30 min kävely.

SU: aamu: 30min juoksu/kävely + minulle keskivartalojumppaa
iltapäivällä Jytkylle kevyt juoksulenkki ennen ja jälkeen salin, minulle juoksulenkkien välissä salireeni.

Vierivä kivi ei sammaloidu vai miten se meni.. ;) mutta yhtä tärkeää kuin reenaus on myös lepo ja tässä tyylinäyte ala Jytky ;)

Afternoon snap :)

!!!!

Lampaan lutkutusta...

.. antaumuksella..

..mitä sä siinä tollotat!?!

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kuvituksia

Me :)





Vuoden toko-tulokas ja tuore maajoukkuelainen!

Viime aikoina olemme saaneet mahtavia uutisia!

Ensinnäkin meidät valittiin belgianpaimenkoirien MM-kisoihin edustamaan Suomea tokon 1.luokkaan!!! Jeiijjj!!

Toisekseen Jytky valittiin Suomen belgianpaimenkoirayhdistyksen vuoden TOKO-TULOKKAAKSI!! Tupla JEIJJJJJEIJJJ!

Tokoreenit ovat hyvässä vauhdissa ja tähtäin toukokuun lopussa olevissa MM-kisoissa. Moni on kysynyt tavoitteista ja tottakai tavoitteena on täydellinen suoritus ja voitto. Ei kai ny MM-kisoihin kukaan lähde hakemaan ok suoritusta?! Kaikkemme tehdään, jotta se täydellinen suoritus napsahtaisi tärkeään paikkaan, mutta koska kyse on koiraurheilusta, koskaan, ei koskaan voi tietää mitä tapahtuu. Jännittävää, mutta ihanaa! 

<3

Tohelo ja Torvelo :)

Reenejä stadikalla

Aamulenkillä :)

Hän raahasi metrisen Jumminsa sänkyyn ja nukahti siihen.

Tääl on ollu ihanat kelit ja varsinkin hiihtokelit. Päivittäin on hiihetty useita tunteja. 

Mötkyläni mun <3

Aamulenkin tunnelmia



Jäällä kirmailemassa :)

Rinteessä :)

Eilen oltiin töiden jälkeen Rukalla eka tottista stadikalla ja sit 20 km hiihtolenkki päälle. IHANATA!