maanantai 23. joulukuuta 2013

Merry Christmas

Ihanaa joulua ja Onnentäytteistä Uutta Vuotta 2014!

Me oltiin pari viikkoa Thaimaan lämmössä ja Jytky oli Lieksan mummolassa hoidossa. Loma oli ihana ja Jytkyllä meni hoidossa hyvin. Tässäpä muutamia kuvia mitä löysin puhelimesta viime ajoilta
Lunta tulvillaan on raikas talvisää..  Indikin tuli Lieksasta joulun viettoon Kuusamoon :)

Lenkit - sitä parasta antia :) Tässä kävellen, mutta lähes päivittäin myös hiihtäen

Tää on Lieksasta, jossa Jytky oli vastikään pari viikkoa hoidossa kun me oltiin Thaimaassa lataa akkuja ja D-vitamiinivarastoja :) Tässä Jytkyn ehdoton ihastus ja kamu number 1: jämtlanninpystykorva Sara

Hän halusi nukkua jumppamaton päällä...

What did you say??!!

Thaimaassa teetätin extempore Jytkystä öljyvärimaalauksen. N. 40 egee. nyt se komeilee meidän olkkarin seinällä.

Fiilistelyjä Thaimaasta...

Niin ihanaa kuin reissussa olikin niin vähintään yhtä ihanaa oli palata kotiin! Täällä odotti oikea talven ihmemaa, lunta on tosi paljon ja kaikkialla on super kaunista! Nautin! Jytkyn kans ollaan käyty melkein joka päivä hiihtämässä ja ollaan välillä otettu myös vetohiitopätkiä. En tiedä kisaanko koskaan vetohiihdossa, sillä ainakaan vielä veto ei ole sellaista mitä haluaisin sen olevan. Välillä toki tulee huippupätkiäkin, mutta ne ei yleensä kauaa kestä.. Ainut missä voisin kuvitella kisaavan on sprintti ja se saattaskin olla se meidän juttu. Aika näyttää! Saalisreenejä tässä lajissa tarvitaan vielä aika paljon, niiden kautta himotkin varmasti nousevat :)
Tokossa olemme alkaneet opetella EVL ja VOI liikkeitä. Ruutu sujuu ihan kivasti, samoin z-kävely alkaa onnistua myös. Tunnari olemme alkaneet nyt taas muistelemaan ja siinäkin on saatu paljon onnistumisia, toki siihen tarvitaan superisti vielä reeniä ja varmuutta. Merkille menoa harjoitellaan ja kaukoja on pumpattu sisällä. Luoksetulon pysäytyksiä (seisomista ja maahanmenoa) on harjoiteltu lenkillä erillisinä juttuina. Seuraamisessa pienet askeleet ja peruutukset on myös  harjoiteltavien listalla. Ihana opetella uusia juttuja ja nähdä koiran kehitys niissä!

Nyt tää poppoo rauhottuu (tai no rauhottuu ja rauhottuu mut kuitenkin vähä niinkun rauhottuu) joulunviettoon. Aattona meinasin toki käydä aamusta Jytkyn kanssa kunnon hiihtolenkin niin että voin sitten syödä loppupäivän hyvällä omallatunnolla :)
Ja vielä kerran hyvää Joulua kaikille! syökää paljon herkkuja ja nauttikaa! Pus och kram!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti