torstai 21. marraskuuta 2013

Vuoden viimeiset kisat

Ompas tästä aikaa kun viimeksi olen tänne mitään päivitellyt. No nyt päivitän :) turhahan tässä on alkaa selittelee miksi ei oo postauksia aikaisemmin tullu, mutta helekutinmoinen kiire jatkuvasti lienee osasyy asiaan..
Anyway..
Viime viikonloppuna kävimme tokokisoissa Pieksämäellä ja Jytky teki perusvarman suorituksen, AVO1 182p. sij. 2.Tässä liikkeet eriteltynä:

Paikalla makuu 10: tää oli super, Jytkyn vierestä nousi koira ja lähti juoksentelemaan, mutta Jytky ei reagoinut siihen mitenkään, kahteli vaan et mitä vit*** toi touhuaa.. reiluu...

Seuraaminen: 9, en tiedä mikä vähensi

Maahanmeno: 7, tää on ollu meidän yks varmimpia liikkeitä, mutta luultavasti sanoin kkäskyn jotenkin oudosti, koska Jytky jäi epävarmana istumaan. Onneksi annoin samantie uuden käskyn, jolla se meni maahan eli liike ei täysin nollaantunut.

luoksetulo + pysäytys: 10 aivan super!!!

seisominen 10

nouto 9

kaket 8: ekan käskyn saatuaan nousi puoli-istuma asentoon, josta valui takas maahan. Annoin toisen käskyn, jolloin nousi istumaan. loppu hyvin.

estehyppy: 9.5 pikkasen vino perusasento

kokonaisvaikutus 9

Toi maahanmeno ärsytti ihan sikana, samoin kaket, koska ne on ollu meidän vahvuudet ja nyt sitten ei toiminu. Toisekseen ohjaajan viretila ei ollut paras, kun edellisillan ja yön tää oli heilunu Cheekin keikalla... ;) Mutta Jytky teki tasan omalla tasollaan suht vahvasti ja siitä se onkin niin ihana, että reeneissä ja kisoissa se tekee aina parhaansa. Super rakas Jytky!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti