lauantai 28. syyskuuta 2013

getting stronger

Vielä saikulla (molemmat, kun minäkin kävin silmien laserleikkauksesa enkä saa viikkoon urheilla), mutta pikku hiljaa getting stronger :) Jytky on jo paljon parempana ja maanantaina toivottavasti saadaan tikit pois! Peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin ja poitsu pääsis taas viuhtomaan sielunsa kyllyydestä!

perjantai 20. syyskuuta 2013

saikulla

Nyt ei ole kovin ahkeraa tää postailu, kun erityisopettajaopinnot vievät KAIKEN ajan... Tykkään hirveästi opinnoista, mutta päivät ovat todella pitkiä, yleensä 8-18. Siihen kun lisää reilun tunnin ajomatkan suuntaansa, niin päiville tulee ihan kivasti mittaa :) arkena herään puol viideltä (jos meen bussilla) tai puol kuudelta (jos meen autolla) ja kotona olen noin puol kasi illalla. Porukat onneksi huolehtii sen ajan Jytkystä ja sillähän on aivan luksus oltavat täällä maalla :)

Jytkyllä on ollut anaalirauhasvaivaa enemmän ja vähemmän ja nyt päätin sitten leikkauttaa ne kokonaan pois, jottei niistä tarvitse enää ressata. Leikkaus oli eilen ja nyt minulla on pieni karvainen potilas täällä hoidettavana <3 Leikkaus kaiketi sujui hyvin, mutta toki peräpää on kipeä ja sen paranemista odotellessa... Kaulurin käyttö on Jytkyn mielestä aivan hirveetä ja se ei voi yhtään sietää sitä :( viime yönä en nukkunut kuin ehkä yhteensä tunnin, valvoimme yhdessä koko hemmetin yön. Toivottavasti seuraavat yöt sujuvat hieman unisemmin... Olen käyttänyt Jytkyä remmissä kävelyllä ja siellä se menee jo normisti. Tikit saadaan pois 10 vrk:n päästä, sitä päivää odotellessa....

Mulla ois kivoja kuvia puhelin täynnä viime viikoilta, mutta tää porukoiden tietokone ei tue mun puhelimen ohjelmaa, joten kuvien saaminen tänne on hieman vaivalloista.. Eiköhän ne vielä joku päivä kuitenkin...

Ihanaa syksyä kaikille, postauksia tulee useammin kunhan opiskelut hieman helpottavat :) Tosin nyt vaan rauhassa parannellaan Jytky kuntoon ja sit taas rokataan :)

P.S odotellessa nyt kaikki ostamaan päälikön eli CHEEKin uus levy, on muuten sairaan hyvä!! nim. tänään sen käsiinsä saanut!
"Tää ei tuu poistuu täältä koskaan, timantit on ikuisiaaaa... Kuka muukaan vetää tälleen!!!!!!!"

lauantai 7. syyskuuta 2013

Jytky agilityn 2. luokkaan!!!!!!

Mielenvikast!!!

Viikko sitten oli Lieksan agikisat ja Jytky paukutti kolme nollatulosta nousten 2.luokkaan!! Lauantaina oli kaksi starttia ja sunnuntaina kolme. Lauantaina molemmilta radoilta nollatulokset, sijoituksin 1 ja 2., sunnuntaina kahdelta eka radalta HYL (eka rata muuten mainio, mutta oman ohjausvirheen takia Jytky meni väärään päähän putkea. Tokalla radalla homma lähti täysin lapasesta, joten ei siitä sen enempää :D) MUTTA komannelta radalta, joka oli hyppyrata, paketti pysy kasassa ja tuloksena hienon hieno nollatulos!!! Niinpä me sanotaan heihei ykkösluokalle ja seuraavaksi startataan kakkosissa. :)