tiistai 25. joulukuuta 2012

vuosi 2012

Vuoden 2012 kohokohdat:

Jytky Pötkylä Jauhiainen saapui taloon helmikuussa 2012 <3
 Wonderful moments... Jytky erikoisnäyttelyn BIS 1!!!
 Ikimuistoiset häämme 29.7.2012 <3
Muutto Kuusamoon kesällä 2012.

Siinäpä tiivistetysti vuosi 2012. Paljon ikimuistoisia, isoja ja pieniä, hetkiä. Nyt katse kohti ensi vuotta, joten kaikille
                 ONNELLISTA JA MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA 2013!!




päivitystä!

niin pitkä aika viime kerrasta.. Ollu vaan niin pirun kiirettä töiden takia, että ei ole ollut voimavaroja enää mihinkään ylimääräiseen näppäilyyn... Mutta luojan kiitos loma tuli juuri sopivaan paikkaan ja nyt ollaan saatu edes pikkusen ladattua akkuja.
Mutta aloitetaanpa messarista. Messari oli siis 8.-9-12 ja ekana päivänä tuomari ei oikein arvostanut nuorta ja karvatonta otustamme, joten tuloksena EH, jun4. Junnuissa oli 8 koiraa, joten sinänsä ihan ok, nimittäin Jytky oli porukan nuorin ja selvästi pienin sekä karvattomin. Se oli niin ruipelon näkönen niiden muiden rinnalla, jotka oli oikeita tukkajumalia.. Arvostelu oli kuitenkin hyvä.
Toisena päivänä olikin sitten tuomarina oikea italialainen herrasmies, belggareiden erikoistuomari ja sit menikin paremmin :) Jytky sai ERI:n ja SA:n, jun2. Parasta oli kuitenkin tuomarin kommentit Jytkystä: Tämä koira on ehdottomasti paras rakeenteeltaan, liikkeiltään ja tyypiltään. Mutta koska se on porukan nuorin eikä se ole parhaassa karvassa, se sijoittuu toiseksi. Siinä vaiheessa kun tämä koira on kolme vuotias, muiden on turha turha edes vaivautua tuomaan koiriansa semaan kehään, tää tulee voittaa kaiken" :)) voi sitä tunnetta, kannatti matkustaa Helsinkiin asti :) ja toivottavasti tuomari on vielä samaa mieltä, kun Jytky on tosiaan kolme vee, sitä odotellessa ;)) Viikonlopun kruunasi kasvattajaluokan voitto, No-How oli ROP-kasvattaja ja Jytky oli yhtenä koirana kasvattajaryhmässä. Kiitos vielä kaikille paikallaolleille, oli niin ihana nähdä tuttuja.. <3

Heti kun kotiuduimme messarista maanantaina, menimme suoraan agireeneihin. Ja voi vitsi Jytky oli huippu!!! Nyt voi oikeasti sanoa, että reenit meni juuri niin kuin pitikin ja koira toimi loistavasti. Menimme eka kertaa myös puomin koko pitkänä, tosin madallettuna. Pari eka kertaa hieman hakemista, mut sitten lamppu syttyi poikakoiran päässä ja vauhtia tuli niin ettei minulla ollut mitään mahdollisuuksia pysyä perässä.. Mikä kuitenkin tärkeintä, alastulot toimivat suorilta käsin, joten vihdoin puolen vuoden alastuloreenit näkyvät jossain konkreettisesti! Kannatti tehdä ne tuhannet toistot, nyt saan nauttia niiden tuloksista! Viime viikolla otimme myös ilman hihnaa ja häiriöiden kanssa ja Jytky teki edelleen tosi nätit ja napakat alastulot, vaikka minä jatkoin liikettä, eli se on toistaiseksi hyvällä mallilla. Ajellessani kotiin reeneistä tajusin, kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on koira, josta on näyttöön, mutta ennen kaikkea myös käyttöön! 

23.12 juhlimme Jytkyn 1v. synttäreitä asiaan kuuluvalla tavalla, myö juotiin skumppaa ja Jytky sai uusia leluja. Kaikki oli siis hyvin tyytyväisiä. Seuraavana päivänä olikin jouluaatto ja lahjamäärän perusteella ei liene epäilystäkään kuka oli ollut kiltein... :) voitte uskoa, että joku oli "hieman" innoissaan uusista leluistaan..
Tänään joulupäivänä kävimme koko perheen voimin lumikenkäilemässä. Vaikka pakkasta oli -27, se ei tuntunut missään, kun oli hyvin päällä. Jytkylläkään ei ole mitään ongelmia pakkasessa, kun on koko ajan liikkeessä. Nyt on muutenkin ollu koko ajan oikeestaan -25-32 astetta pakkasta, mutta siitä huolimatta olen käynyt lähes joka päivä hiihtämässä Jytkyn kanssa hissuksiin. Huomenna lähdetään jatkamaan loman viettoa Pyhätunturin mökille ja ollaan varmaan siellä loppuviikko.

lauantai 1. joulukuuta 2012

agia

Tässäpä viime treeneistä pari pätkää.. harjoittelimme persjättöjä.
http://www.youtube.com/watch?v=HKRN94ZLrZ4

http://www.youtube.com/watch?v=8BwC7hSzgVI&feature=endscreen&NR=1

ja löytyyhän sieltä muitakin, ei niin onnistuneita pätkiä.. Mutta kyllä ne on opettavaisia.. siinä sitä nimittäin huomaa tasan miksi koira ei mene sinne minne pitäs.. Totuus tulee videolta, vaikka silloin itse hetkessä olevinaan koira teki virheen enkä minä.. paskanmarjat. jytky menee tasan sinne minne minä ohjaan ja jos ei ohjaa niin eihän se mene.. Loogista eikö? :)